Turvallisen Ampujan kurssi ALUSTAVA


Turvallisen Ampujan kurssi maaliskuussa 2023

Tämä ilmoitus julkaistaan esitiedoksi ja täsmälliset päivämäärät ja ilmoittautumislinkit ilmaantuvat myöhemmin.

Nokian seudun ampujat järjestää Practical-ammunnan Turvallisen Ampujan-kurssin. Kurssin suorittaminen on edellytys practical ammunnan (IPSC) harrastamiseen. Kurssilla on mahdollista suorittaa ampumakoe pistoolilla.

Teoria-osuus pidetään Lauantaina xx.3.2023 kello 10.00 – 18.00

Paikkana NoSA:n ulkoradan maja. Teoriaosuudella tarvitset muistiinpanovälineet ja IPSC pistooli tai yhdistelmäsäännöt, mielellään tulostettuna. Sääntöihin kannattaa myös tutustua jo etukäteen. Teoriaosuuden sisältö tentitään kurssipäivän lopuksi ja tentin läpäisy on edellytys siirtymiseen käytännön harjoituksiin.

Suomennokset sääntöihin ovat vuodelta 2019 mutta eivät vaikuta kurssin sisältöön turvallisuuden kannalta: IPSC-Yhdistelmasaannot-2019.pdf (painotus pistoolissa!). Viralliset sännöt löydät täältä

Käytännön harjoitukset ja ampumakoe

Kurssilaiset jaetaan harjoituksia varten pienryhmiin lähtötaitotason perusteella.

Seuralla ei ole 9 mm lainakalustoa, joten tarvitset kurssia varten sääntöjen mukaisen (9 mm tai järeämmän) pistoolin, vähintään 3 lipasta, vyön, kotelon ja lipaskotelot. Perusampumataito omalla aseella olisi suotavaa.

Kurssin hinta NoSA:n jäsenille 60€ ja niille NoSA:n jäsenille, joilla on voimassa oleva AA-TA status 40€, muille 100€.

Kurssilla on tilaa maksimissaan 30 hengelle. Ilmoittautuminen suljetaan heti kun tämä täyttyy. Mahdollisia peruutuspaikkoja voidaan täyttää tarpeen mukaan.

  • Ilmottautuminen sekä tarkemmat ohjeet: Google Forms lomakkeella (tähän tulee linkki)
  • Kurssin sivut kansallisessa Pelias-järjestelmässä, jossa yhteystieto lisäkyselyihin. (tähän tulee linkki)