Ampumaurheilukoulu ilma-aseilla 2021

NoSA järjestää ilma-aseiden ampumaurheilukoulun alkaen 15.3.2021

Ensimmäinen käyntikerta käynnistyy klo 18:00. Koulu toteutetaan 6 hlö ryhmissä ja ryhmiä muodostetaan 2 kpl. Kurssi soveltuu aina 10 vuotiaista tytöistä ja pojista alkaen aina 80 vuotiaisiin harrastajiin asti. Osallistuminen sähköposti-ilmoittautumisella nosakilpailu(at)gmail.com Ilmoittautumisaikaa on 12.3 asti!

Koulun hinta on 100€ joka sisältää 8 käyntikertaa. Maksuohjeet annetaan ensimmäisellä käyntikerralla. Kurssin aikana tutustutaan eri lajeihin, ilmakivääriin, ilmapistooliin ja liikkuvaan maaliin sekä toiminnalliseen Action-Air ammuntaan. Turvallisuusasioita korostetaan koko kurssin ajan osaavien ohjaajien toimesta.

Huomioita tulevasta!

Urheiluampumakoulu jatkuu edelleen kahden ryhmän voimin. Koronarajoitusten vuoksi käytännön toimia tehostetaan entisestään siten, että lähikontakteja ei syntyisi ja kullekin kurssilaisella varataan omat “varusteensa” koko kurssin ajaksi. Luonnollisesti käsihygienian sekä kasvomaskin käyttöä jatketaan ja tehostetaan. Ja jotta ryhmät eivät kohtaisi, haluamme että radalle ei tulla kuin juuri ennen ryhmän määriteltyä alkamisaikaa. Kokoontuminen aina teorialuentoa varten varattuun tilaan ja poistuminen eri reittiä, wc:n puoleista kulkureittiä käyttäen.