Practical

PRACTICALJAOSTO 2022

 

 

 

 

 

Puheenjohtaja:
Wille Kuutti

Sihteeri:
Mikko Hinkkanen

Rahastonhoitaja:

Arttu Heinälä

Ratavastaava:

Ari-Juhani Woivalin

Action Air:

Jesse Nio

Mini Rifle:

Philippe De Swert

Practical kivääri & haulikko:

Jaakko Viitala

Harri Laine
Kimmo Rantanen
Mika Tikkakoski

Yhteydenotot jaostoon sähköpostitse: ipsc@nosa.fi

RATA

Radalla on sallittua ampua ainoastaan practical-ammuntaa. Ampujan pitää olla SAL:n ”Turvallinen ampuja” listalla. Valitettavasti ResUL SRA TA- status ei käy.

Mikäli sinulla ei ole SAL IPSC TA statusta, voit saada sellaisen mm järjestämiltämme TA kursseilta. TA kursseista on ilmoitus nosa.fi sivustolla noin kuukausi ennen kurssin ajankohtaa. Jos haluat jättää yhteystietosi tulevaa TA kussia varten, voit tehdä sen sähköpostitse: ipsc@nosa.fi.

Suosittelemme, että jokaisella ampujalla on seuran järjestämissä harjoituksissa ja kilpailuissa SAL:n voimassaoleva lisenssi.

Kaikilla radalla oleskelevilla on oltava kuulosuojaimet ja suojalasit.

Ammutut laukaukset kirjataan aina ratapäiväkirjoihin. Suositellaan sähköisen radankäyttöilmoituksen tekemistä talkootyön minimoimiseksi. Muista pitää lisäksi omaa ampumapäiväkirjaa harrastamisestasi.

Oletamme kaikkien ampujien siivoavan jälkensä (hylsyt, roskat ym.) sekä jättävänsä metallimaalit talvikaudella pystyyn.

Practical-rata on kokonaan suljettu tiistaisin ja sunnuntaisin.

Ampumapaikat III ja IV eivät ole vielä käytettävissä.

Seuran ulkopuoliset practical-ampujat maksavat kertamaksun tai vuosimaksun.

Ulkoratakaudella ohjattuja harjoituksia on keskiviikkoisin 17:00 – 20:00.

Taulumaksut

Practicaljaosto kerää jäseniltään taulumaksua jolla katetaan toiminnan juoksevat kulut niin talujen kuin teippien, mutta myös muiden kulujen osalta. Taulumaksun suuruus on 30€ vuodessa ja se kattaa sekä ulkoradan että Action Air radan harrastamisen, jos harrastat molempia maksat vain kerran.

Maksu suoritetaan vuosittain oma-aloitteisesti jaoston tilille FI82 5731 8220 0245 23 Google Sites sivustojen ohjeiden mukaisesti. Viestiin: OMA NIMI – TAULUMAKSU 2022

IDPA

Seuran IDPA toiminta organisoituu practicaljaoston alle. Ulkoratakaudella IDPA harjoituksia on maanantaisin 17:00 – 20:00.

Action Air

Seuralla on Action Air toimintaa sisäradalla, johon voi osallistua joko kertamaksulla ilmaradan kahvion kassaan tai maksamalla ilmaradan vuosimaksun ja taulumaksun. Tarkemmat ohjeet Google Sites sivustolla.

Google Sites

Practicaljaostolla on käytössään Google Sites sivustot, josta löytyy käytännön ohjeistus. Saadaksesi pääsyn, tulee sinulla olla Google account (gmail sähköposti). Pääsyä voi pyytää sähköpostitse: ipsc@nosa.fi

 

Jaakko Viitala haulikkopracticalin maailmanmestari!
Ranskan Chateauroux:ssa 3.-10.6.2018 pidetyissä Shotgun World Shoot:eissa
Jaakolle MM-kultaa Standard Manual luokassa!
Onnea onnea Jaakko!

(kuva:Stephen P Dvc)