Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Lisätietoja NoSAn toiminnasta ja osallistumismahdollisuuksista saat hallituksen jäseniltä. Mikäli haluat mukaan, voit hakea jäsenyyttä seuraan. Matka jäsenyyteen alkaa täyttämällä jäsenhakemus-kaavakkeen joko paperisena tai sähköisenä.

Voit toimittaa sähköisen hakemuksen suoraan hallituksen jäsenelle tai lähettämällä siitä skannatun version hallituksen jäsenelle.

Paperisen version postitus  osoitteella:

Nokian Seudun Ampujat ry
PL 60
37100 Nokia

Hakemuksessa on oltava kahden tunnetun ampujan suositus (allekirjoitus). Seuran hallitus käsittelee saapuneet hakemukset noin kuukauden välein.

Maksut

Liittymismaksu laskutetaan vain liittymisen yhteydessä, jäsenmaksu vuosittain. Jäsenkausi on kalenterivuosi.

  • Liittymismaksu: aikuiset 150€, alle 20 vuotiaat 30€
  • Vuosittainen jäsenmaksu: aikuiset 105€, alle 20 vuotiaat 50€
  • Vuosittainen ilma-aseradan käyttöoikeusmaksu (vain jäsenille): 70€

Osoitteenmuutokset

Ilmoita osoitteenmuutoksesi ja sähköpostisi seuran sihteerille. sihteeri@nosa.fi

Harrastaminen ilman jäsenyyttä

Voit harrastaa radoillamme myös ilman jäsenyyttä; vuosittainen ratamaksu ulkoradalle on 200€ ja sisäradalle 290€.

Maksutavoista

Jos haluat maksaa jäsen- ja ratamaksusi Smartum– tai TYKY -seteleillä, lähetä koko jäsenmaksun kattava määrä etuseteleitä oman jaostosi rahastonhoitajalle. Kirjekuoreen ehdottomasti mukaan saamasi lasku tai muu lappunen, josta näkyy nimesi ja viitenumerosi. Liikasuorituksia ei palauteta.

Voit maksaa käyttäen Edenred-virike-etuseteleitä tai MyEdenredin mobiilimaksua.

Myös Edenred-virike-edulla maksettava suoritus tulee maksaa kokonaisuudessaan valitsemaasi Edenred-virike-etua käyttäen. NoSA:n kertamaksuja ei ole mahdollista maksaa käyttäen Edenred-virike-etuja.

Maksaminen Edenred mobiilimaksulla

Ilmoita yhteyshenkilölle sähköpostilla:

  • Nimesi ja jäsennumerosi
  • Jaostosi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Summa, jonka maksat
  • Maksu, jonka maksat (jäsenmaksu)
  • Maksettavan laskun viitenumero

Suorita MyEdenred-mobiilimaksu NoSA:lle. Suorituksen tulee olla vähintään yhtä suuri kuin kuitattavan maksun kokonaissumma. Pyydä yhteyshenkilöä lähettämään sähköpostikuittaus suorituksestasi. Yhteyshenkilö välittää tiedon maksustasi NoSA:n rahastonhoitajalle.

Maksaminen Edenred virikeseteleillä

Sovi asiasta yhteyshenkilön kanssa.

Vakuutusturvasta

Nokian Seudun Ampujat ry edellyttää kaikkia ampujia huolehtimaan vakuutusturvastaan hankkimalla joko SAL:n lisenssin SuomiSport järjestelmästä tai SML:n metsästyskortin.

TASERA

Nokian Seudun Ampujat on jäsen TASERA ry:ssä joka mahdollistaa Satakunnan Lennoston ampumaratojen käytön. Ampuja- tai valvojakortin hakemukset. Kortit toimitetaan noin 3 kk välein Satakunnan Lennoston pääratavalvojan kopille, josta ne siirretään edelleen Practical radan ulkoradan koppiin.

Ohjeet TASERA ratojen käyttämiseksi.

Jäsentodistukset

Osoittaaksesi jäsenyyden NoSA:ssa esimerkiksi asioitaessa valvovan viranomaisen kanssa saatat tarvita jäsentodistuksen. Voit pyytää jäsentodistuksen tästä . Mikäli asiallasi on kiire, ota yhteyttä jaostosi puheenjohtajaan.

Jäsentietojen muutokset

Saadaksesi sinulle kohdennetun viestinnän, mukaan luettuna jäsenmaksulaskun ajallaan, muistathan päivittää muuttuneet yhteystietosi. Voit joko kirjoittaa sähköpostin sihteeri(a)nosa.fi tai oheisella lomakkeella.