NoSA Paidat 2021

Saatavilla koko seuran yhtenäinen NoSA paita. Seuraavassa tietoa paitojen hankintatavasta.

 • Paitoja voi sovittaa ennakolta. Sovitustilaisuuksia tulee ilmaradalle ja seuran majalle. Ajankohta tammikuu 2021. Täsmennämme sovitustilaisuuksien aikataulua pikimmiten.
 • Paidat tilataan noname Club Shop verkkokaupasta, jossa jokainen hoitaa tilauksen ja maksamisen itsenäisesti.
 • Kauppaan rekisteröitymiseen tarvitset koodin, joka löytyy tämän viestin lopussa olevista ohjeista.
 • Kauppa on auki 12.01.2021 alkaen ja sulkeutuu 15.2.2021
 • Paidat toimitetaan kootusti ja jaostot hoitavat jakelun tilaajille
 • Paitamallit ovat unisex ja havainnekuvat alla

Active T-shirt 29,00€

“Tekninen peruspaita”

Pique Shirt 36,00€

“Pikee podiumille”

Combat Shirt 39,00€

“Ihonmyötäisempi malli”

Tilausohjeet

Käy sovitustilaisuudessa ilmaradalla tai majalla.

Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

 1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki jos on jo ennen tilannut, jonkun toisen seuran nimissä noname clubshopista, niin näitä tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.
 2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin NoSA koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten meidän seuran salasanan. Salasanamme on: 00162NsA
 3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
 4. Siinä skrollaa ruudulla alemmas niin pääsee seuran tuotteisiin ja edelleen valitsemaan oikeat tuotteet ja koot. Ja näin etenee maksuun.
 5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
 6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
 7. Meidän seuran tuotteet ovat valmiina loppukeväästä (huhtikuun loppupuolella) seuralaisille kesäkaudeksi. Asut toimitetaan seuralle, josta asujen jakelu tapahtuu.  

Tilaukset siis Maanantaina 15.2.2021 mennessä!

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys yhteistyökumppanimme puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.