Turvallisen Ampujan kurssi Huhtikuussa 2024

Turvallisen Ampujan kurssi Huhtikuussa 2024

Nokian seudun ampujat järjestää Practical-ammunnan Turvallisen Ampujan-kurssin.

Kurssin suorittaminen on edellytys practical ammunnan (IPSC) harrastamiseen Suomessa. Kurssilla on mahdollista suorittaa koe ruutipistoolilla.

Teoria-osuus pidetään 13.4.2024 kello 09.00 – 18.00 TAI 20.4.2024 kello 09.00 – 18.00. Toisessa teoriapäivässä käyminen riittää.

Teoriaosuudella tarvitset muistiinpanovälineet ja IPSC pistooli tai yhdistelmäsäännöt, mielellään tulostettuna. Sääntöihin kannattaa myös tutustua jo etukäteen. Teoriaosuuden sisältö tentitään Moodle ympäristössä kurssipäivän lopuksi ja tentin läpäisy on edellytys siirtymiseen käytännön harjoituksiin. Tarvitset tentin tekemiseen tabletin tai tietokoneen.

Suomennokset sääntöihin (painotus pistoolissa!). Viralliset sännöt löydät täältä

Käytännön harjoitukset ja ampumakoe

Kurssilaiset jaetaan pienryhmiin lähtötason perusteella. Pienryhmissä suoritetun tenttiin tähtäävän harjoittelun myötä kurssilainen saa kouluttajalta luvan osallistua ampumakokeeseen. Ampumakokeen hyväksytyn suorittamisen sekä SAL alaisen seuran jäsenyyden luodaan kurssilaiselle IPSC TA ID, joka mahdollistaa lajin kilpailutoimintaan osallistumisen.

Hinnoittelu ja muut tiedot

Kurssin hinta NoSA:n jäsenille 60€, muille 100€.

Kurssilla on tilaa maksimissaan 30 hengelle. Ilmoittautuminen suljetaan heti kun tämä täyttyy. Mahdollisia peruutuspaikkoja voidaan täyttää tarpeen mukaan.

Kurssilaisella tulee olla omat harrastusvälineet.

Kurssin teoria- ja käytännön vaiheiden päivämäärät ovat vielä luonnosasteella. Asioihin kun vaikuttaa esimerkiksi kurssin koko, kevään tulo ja lumen määrä radalla.

Kurssille Ilmottautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli et tällä kertaa mahtunut mukaan, voit jättää yhteystietosi niin annamme sinulle ennakkotietoa kun seuraava kurssi järjestetään.

Kurssin sivut kansallisessa Pelias järjestelmässä