NoSA Action Air TA kurssi 2021

Nokian Seudun Ampujat järjestää IPSC lajeihin kuuluvan Action Airin Turvallisen Ampujan kurssin lokakuussa .

Kurssin suorittaminen on edellytys practical ammunnan (IPSC) harrastamiseen ilmapistoolilla. Kurssilla on mahdollista suorittaa koe ilmapistoolilla (Action Air).

Teoria-osuus pidetään alle kymmenen hengen tilaisuuksina:

  • 30.10.2021 kello 10.00 – 18.00 (One group in English, see descriptions at registration link)
  • 31.10.2021 kello 10.00 – 18.00 (Opetuskieli Suomi)

Paikkana NoSA:n ulkoradan maja. Teoriaosuudella tarvitset muistiinpanovälineet ja IPSC pistooli tai yhdistelmäsäännöt, mielellään tulostettuna. Sääntöihin kannattaa myös tutustua jo etukäteen. Teoriaosuuden sisältö tentitään kurssipäivän lopuksi ja tentin läpäisy on edellytys siirtymiseen käytännön harjoituksiin.

Suomennokset sääntöihin ovat vuodelta 2019 mutta eivät vaikuta kurssin sisältöön turvallisuuden kannalta: IPSC-Yhdistelmasaannot-2019.pdf (painotus pistoolissa!). Viralliset sännöt löydät täältä

Käytännön harjoitukset ja ampumakoe

Kurssilaiset jaetaan pienryhmiin lähtötaitotason perusteella. Varaa kalenteriisi tilaa seuraavasti:

  • Harjoitukset klo 17:00 – 20:00 tarkemmat päivät myöhemmin
  • Ampumakokeet klo 17:00 – 20:00 tarkemmat päivät myöhemmin

Seuralla ei ole lainakalustoa, joten tarvitset kurssia varten sääntöjen mukaisen pistoolin, vähintään 3 lipasta, vyön, kotelon ja lipaskotelot. Perusampumataito omalla aseella olisi suotavaa.

Kurssin hinta NoSA:n jäsenille 60€, muille 80€.

Kurssilla on tilaa maksimissaan 18 hengelle. Ilmoittautuminen suljetaan heti kun tämä täyttyy. Mahdollisia peruutuspaikkoja voidaan täyttää tarpeen mukaan.

Kurssilmoittautumiset tämän linkin kautta. Ilmoittautumislomake välitetään annettuun sähköpostiin ja sisältää maksuyhteystiedot.

Lisätiedot kansallisesta Pelias järjestemästä, jossa yhteystieto lisäkyselyihin.

COVID-19 tilanteen muuttuessa voimme joutua muuttamaan aikataulua, suunniteltua toteutusta tai perua koko kurssin. Ryhmäkoot alle 10 henkilöä ja noudatetaan viranomaisohjeistuksia tartuntariskien minimoimiseksi.