Turvallisen Ampujan kurssi maaliskuussa 2020

Turvallisen Ampujan kurssi maaliskuussa 2020 [TÄYNNÄ]

Nokian seudun ampujat järjestää Practical ammunnan Turvallisen Ampujan-kurssin 2020

Kurssin suorittaminen on edellytys practical ammunnan (IPSC) harrastamiseen. Kurssilla on mahdollista suorittaa koe joko pistoolilla tai ilmapistoolilla (Action Air). Haluttaessa osallistuja voi lisämaksusta suorittaa kokeen ensin ilmapistoolilla ja sitten päivittää statuksensa täysivaltaiseksi suorittamalla saman kurssin puitteissa pistoolikokeen.

Teoria-osuus pidetään 29.3.2020 kello 10.00 – 18.00 (voi päättyä aikaisemmin). Paikkana NoSA:n ulkoradan maja. Teoriaosuudella tarvitset muistiinpanovälineet ja IPSC pistooli tai yhdistelmäsäännöt, mielellään tulostettuna. Sääntöihin kannattaa myös tutustua jo etukäteen.

Suomennokset sääntöihin ovat vuodelta 2019 mutta eivät vaikuta kurssin sisältöön turvallisuuden kannalta: IPSC-Yhdistelmasaannot-2019.pdf (painotus pistoolissa!). Viralliset sännöt löydät täältä

Ruutiradan vuoden 2020 harjoutukset alkavat myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Seuralla ei ole 9 mm lainakalustoa, joten tarvitset kurssia varten sääntöjen mukaisen (9 mm tai järeämmän tai Action Air) pistoolin, vähintään 3 lipasta, vyön, kotelon ja lipaskotelot. Perusampumataito omalla aseella olisi suotavaa. Action Airia varten on rajoitetusti saatavilla lainavarusteita.

Kurssin hinta NoSA:n jäsenille 60€ ja niille NoSA:n jäsenille, joilla on voimassa oleva AA-TA status 50€, muille 75€.

Kurssilla on tilaa 20 hengelle. Ilmoittautuminen suljetaan heti kun tämä täyttyy. Mahdollisia peruutuspaikkoja voidaan täyttää tarpeen mukaan. Kurssi on täynnä, ei enää ilmottautumisia.

Lisätiedot sekä tarkemmat ohjeet: wille.kuutti (ät) kuutti.com / 050-2614